Etusivu » INFO » FB Kilpailun säännöt

Kilpailun säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää Ofitec Oy Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Ofitec Oy:n Facebook-kilpailusivuilla. Ofitec Oy ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

 

KILPAILUN EHDOT
Kilpailussa arvotaan kilpailusivulla mainittu 200 € matkalahjakortti 2 kuukauden välein. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 31.3.2014. Ofitec Oy ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan kilpailusivulle jättämien yhteystietojen kautta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Arvonnan yhteydessä kerättyjä yhteystietoja käytetään Ofitec Oy:n markkinointitoimenpiteisiin, eikä niitä luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.

 

REKISTERISELOSTE
Rekisterinpitäjä: Ofitec Oy
Osoite: Luoteisrinne 7
02270 ESPOO
Puhelinnumero: 09 586 8940
www-osoite: www.ofitec.fi

 

Tietolähteet: Ofitec Oy:n Facebook-sivu, joinka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko