Etusivu » Visuaalinen viestintä » Tussitaulun hoito-ohjeet

Tussitaulun hoito-ohjeet

 

Pidä valkotaulustasi huolta!

Suurin osa valkotaulujen ja fläppitaulujen käyttäjistä ei tiedä, että valkotauluja ja fläppitauluja täytyy puhdistaa pitääkseen ne tiptop -kunnossa. Vanhan ja likaantuneenkin valkotaulun voit saada helposti uuden veroiseksi, kun muistat puhdistaa ja uudistaa taulupinnan aika ajoin.

 

Valkotaulun puhdistus ja tekstin korjaus kokouksen aikana

Käytä aina valkotauluun kirjoitettaessa vain valkotauluille tarkoitettuja valkotaulutusseja.
Mikäli korjaat kirjoittamaasi tai piirtämääsi tekstiä, pyyhi teksti
valkotaulupyyhkimellä.


Valkotaulun (tussitaulun) päivittäinen puhdistus

Puhdista tussitaulu aina kokouksen jälkeen tai viimeistään päivän päätteeksi. Näin taulusi pysyy kunnossa ja jätät taulun valmiiksi seuraavalle käyttäjälle. Uusin patentoitu tuotteemme Office Renovator puhdistussetti on täydellinen tuote valkotaulun puhdistukseen. Puhdistussetissä on valkotaulun puhdistusnestettä suihkepullossa ja valkotaulupyyhin, jossa on 12 puhdistuspintaa.
Suihkuta tauluun valkotaulun puhdistusnestettä ja pyyhi taulu valkotaulupyyhkimellä.


Tussitaulun viikottainen puhdistus

Puhdista tussitaulu kerran viikossa tai heti kun olet käyttänyt tauluasi paljon.
Uusin patentoitu tuotteemme Office Renovator puhdistussetti on täydellinen tuote valkotaulun puhdistukseen. Puhdistussetissä on valkotaulun puhdistusnestettä suihkepullossa ja valkotaulupyyhin, jossa on 12 puhdistuspintaa. Kun kaikki puhdistuspinnat on käytetty loppuun, voit tilata vaihtopakkauksen Office Renovator -vaihtopinnat ja jatkaa tuotteen käyttämistä.
Suihkuta tauluun valkotaulun puhdistusnestettä ja pyyhi taulu valkotaulupyyhkimellä. Mikäli tauluun on vahingossa käytetty tauluun sopimatonta permanent tussia, suihkuta tauluun Super BoardCleaner puhdistusainetta ja pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla.


Tussitaulun kuukausittainen puhdistus

Puhdista tussitaulu kunnolla kerran kuukaudessa. Suihkuta tauluun valkotaulun uudistusainetta: Office Renovator. Uudistusaine palauttaa valkotaulupinnan uuden veroiseksi. Pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla, voit käyttää talouspaperia, tai tähän tarkoitukseen erikseen kehitettyä nukkaamatonta NoboClene pyyhinliinaa. Mikäli tauluun on vahingossa käytetty tauluun sopimatonta permanent tussia, suihkuta tauluun Super BoardCleaner puhdistusainetta ja pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla.

Värilliset lasikirjoitustaulut toimivat myös sisustuksena

Käytä lasitauluun kirjoitettaessa vain lasitauluille tarkoitettuja lasitaulutusseja. Lasitaulutussit antavat paremman näkyvyyden, sillä värillinen lasitaulupinta vaatii hohtavan värin tussilta.
Mikäli korjaat kirjoittamaasi tai piirtämääsi tekstiä, pyyhi teksti
valkotaulupyyhkimellä.


Lasikirjoitustauluja voit käyttää myös ilmoitustauluna

Lasitauluissa käytetään juuri niille suunniteltuja supermagneetteja  sillä normaalit magneetit eivät pysy lasikirjoitustauissa.Kun muistat hoitaa valkotauluasi oikeilla puhdistusaineilla, voit olla varma että valkotaulusi on aina käyttövalmiina ennen seuraavaa kokousta.


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko