Etusivu » OFITEC » OFITEC OY verkkolaskutusosoite

OFITEC OY verkkolaskutusosoite

OFITEC OY (Y: 0869880-2) verkkolaskuosoite vaihtui 1.7.2021

Lähettäessänne meille verkkolaskun tarvitsette verkkolaskutustunnuksemme, joka on 003708698802 . Koska verkkolasku säästää työtä ja vähentää laskun käsittelykustannuksia, toivomme jatkossa saavamme laskunne sähköisessä muodossa verkkolaskuina. Tarjousten vertailussa otamme huomioon verkkolaskun käsittelyn alhaisemman kustannuksen. Tulemme myös pitämään verkkolaskua eräänä uuden asiakassuhteen edellytyksenä. Verkkolaskuoperaattorimme on
OpusCapita Solutions Oy. Operaattorin välittäjäntunnus E204503

Miten voitte lähettää verkkolaskun Ofitec Oy:lle

1. Suoraan laskutusjärjestelmästä
Mikäli laskutusohjelmistossanne on valmius verkkolaskujen lähettämiseen, operaattorimme OpusCapita Solutions voi vastaanottaa laskunne suoraan laskutusjärjestelmästänne. Teidän tulee tehdä sopimus operaattorin kanssa verkkolaskujen lähettämisestä. Voitte lähettää myös muiden vastaanottajien laskut samaa tietoturvallista reittiä. Tällöin laskunne vastaanottaja voi valita, ottaako hän vastaan verkkolaskun vai edelleen paperilaskun. Laskutusohjelmistonne toimittaja osaa vastata onko käyttämässänne laskutusjärjestelmässä verkkolaskuvalmius.

2. Tilitoimiston kautta
Jos käytätte tilitoimistoa, joka käyttää talousohjauksessaan Tikon – ohjelmistoa, on tilitoimistollanne perusvalmius laskujenne toimittamiseen verkkolaskuina. Tässä tapauksessa ette tarvitse sopimusta operaattorin kanssa. Jos tilitoimistossanne on asiasta epätietoisuutta, he voivat kysyä asiaa OpusCapita Sloutions OY:stä omalta yhteyshenkilöltään.

3. Pankin kautta
Suuret pankkiryhmät tarjoavat mahdollisuuden verkkolaskujen lähettämiseen. Jos laskutatte harvoin ettekä käytä tilitoimiston palveluita, on pankki todennäköisesti käytännöllisin vaihtoehto verkkolaskun lähettämiseen. Tarkempaa tietoa tästä vaihtoehdosta saatte omasta pankistanne.

4. Sähköpostilla PDF- laskuna
Mikäli ette voi lähettää laskuja verkkolaskuna, toivomme että lähetätte laskut sähköpostilla PDF- muodossa osoitteeseen: Ofitec.FI.P.151958-6@docinbound.com


Paperilaskut
Jos yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää meille verkkolaskuja, otamme laskunne vastaan paperilaskuina. Tällöin laskutusosoitteemme säilyy ennallaan.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko