Etusivu » OFITEC » Ofitec Oy - Korkein luottoluokitus AAA

Ofitec Oy - luottoluokitus AA Gold

 

Suomen Vahvimmat 2015 - 2023

 

Vahvan taloudellisen aseman ja kannattavuuden osoituksena Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Ofitec Oy:lle Rating Alfa -luokituksestaan Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Myönnetty sertifikaatti ja diplomi ovat merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 10 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. Ofitec Oy on kuulunut vuosina 2015 - 2022 Rating Alfa –luokituksen korkeimpaan luokkaan.

 

BISNODE FINLAND OY on myöntänyt Ofitec Oy:lle Rating Alfa -luokituksen AA Gold. Rating Alfa -luottokelpoisuusluokitus esitetään kansainvälisellä seitsenportaisella kirjainluokituksella AAA - C. Lisäksi Rating Alfa analysoi viisiportaisella asteikolla yrityksen maksutapaa, taustaa ja taloudellista asemaa sekä antaa selkeän euromääräisen luottosuosituksen.

Rating Alfa kertoo yrityksen maksuhäiriöistä ennakoiden yrityksen todennäköisyyttä joutua maksuvaikeuksiin tai konkurssiin seuraavan vuoden aikana. Esimerkiksi parhaisiin luokkiin AAA tai AA+ kuuluvista yrityksistä vain yksi tuhannesta joutuu maksuvaikeuksiin tai konkurssiin seuraavan vuoden kuluessa.

Rating Alfa -luokituksen AA Gold on saanut Suomessa vain noin 2% kaikista yrityksistä.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko